VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Джимпет Топинис форель 190 таблеток 409764

Код товару: 404109
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
395,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Gimpet
Вид животных: Кошки
Лекарственная форма: Таблетки

Опис товару

Topinis mit Taurin und TGOS* Топинис у формі мишок з таурином і ТГОС зі смаком сиру.

Опис продукту: Мишки –, природне ласощі для всіх кішок. І в природі, і в домашніх умовах миша була і залишається улюбленою здобиччю для кожної кішки. Заохотьте кішку цими пахвами і поруште в ній інтерес до природної грі та мисливським інстинктом.

Новинка, що входить до складу «,мишок», —, ТГОС (ТрансГалактоОлигоСахарид). Крім звичайних баластних речовин «,мишки», містять дериват молочного цукру з підвищеним вмістом ТГОС, вихідним субстратом для вироблення якого є молоко. Баластні речовини особливо цінні для кишкової флори. Особлива форма вітамінів враховує здатність кішок бачити тривимірність «,мишок»,, неповторний смак доставить Вашій кішці справжнє задоволення.

Мишки стимулюють апетит у котів. Вони містять велику кількість натуральних білків, мінералів, вітамінів і таурин. Кішки не в змозі самі в достатній кількості виробляти таурин.

Тому його необхідно регулярно давати додатково разом з їжею. Ця дієтична добавка до їжі характеризується високим вмістом таурину, який:

- підтримує гостроту зору,

- важливий для роботи серцево-судинної системи,

- допомагає підтримувати імунітет,

- необхідний для зростаючих кошенят,

- сприяє нормальному функціонуванню статевих залоз.

Вітамінні таблетки для кішок у формі мишок трьох різновидів:

- зі смаком кролика,

- зі смаком форелі,

- зі смаком сиру.

Склад:

Молоко і похідні молока, різні цукру, олії і жири, продукти рослинного походження, дріжджі, похідні яєць, похідні лактози з TGOS (1%), мінерали. Містить дозволені ЕЕС барвники : Е 102, Е 172

Вміст вітамінів в 1 кг

Вітамін А 7,200 М. Е.

Вітамін D3 1, 440 М. Е.

Вітамін Е 19,80 мг

Вітамін В1 1,80 мг

Вітамін В2 7,80 мг

Вітамін В6 9,60 мг

Вітамін В12 19,80 мкг

Вітамін К3 1,20 мг

Ніацин 39,60 мг

Вітамін С 120 мг

Таурин 2,000 мг

Рекомендовані щоденні дози:

Кошенятам-3-4 вітамінних таблеток, дорослим кішкам до 6 вітамінних таблеток щодня.

Граничний термін зберігання:

18 місяців при температурі 18-22 °З і відносній вологості 60-65 %.

Випускаються з додаванням сиру, форелі, кролика.

Виробник:

Gimpet, Німеччина.

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница