VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Ектосан-спот-он 33 мл флакон Бровафарма

Код товару: 15468
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
113,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Бровафарма
Лекарственная форма: Порошок
Вид животных: Козы|Домашние декоративные птицы|Кролики|Крупный рогатый скот (КРС)|Собаки|Кошки|цыплята|Домашняя птица|Овцы|Птицы|Лошади|Свиньи

Опис товару



Склад

1 мл препарату містить:

альфациперметрин — 65 мг

піперонілу бутоксид — 300 мг

Опис

Рідина світло-жовтого кольору, прозора, масляниста, зі специфічним запахом.

Фармакологічні властивості

Комбінація двох інсектоакарицидів — альфациперметрину та піперонілу бутоксиду — блокує іонні канали нервових клітин паразитів. Порушення транспорту іонів калію та натрію в мембранах нейронів спричинює деполяризацію, підвищене розслаблення нейротрансмітерів та нервово-м’язове блокування у ектопаразитів. У рекомендованих дозах препарат забезпечує захист від літаючих кровосисних комах та кліщів протягом 28 діб, від блох — до 90 діб.

Показання

Лікування та профілактика коней, верблюдів, собак при ураженні ектопаразитами, чутливими до діючих речовин препарату, — літаючими кровосисними та некровосисними комахами (ґедзі, комари, мошки, блохи, мухи та інший гнус), паразитиформними кліщами.

Протипоказання

Не призначати тваринам із підвищеною чутливістю до діючих речовин препарату, клінічно хворим і виснаженим тваринам, лошатам, підсисним кобилам у перші два місяці після жеребності, тваринам інших видів.

Спосіб застосування та дози

Розчин наносять на шию, холку, підгруддя, стегна та навколо хвоста (по 2-3 мл на одне місце) у таких дозах:

коні, верблюди — 33 мл на тварину;
молодняк масою до 200 кг — 1,5 мл на 10 кг маси тіла;
собаки:

масою до 15 кг — 1,5 мл (наносять між лопатками);
масою 15-30 кг — 3 мл (наносять між лопатками та біля хвоста);
масою понад 30 кг — 4,5 мл (наносять між лопатками, вздовж хребта та біля хвоста).

Обробку проводять увечері, аби у наступні 10-15 годин тварини не перебувала під впливом прямих сонячних променів.

Застереження

Персонал, який контактує з препаратом, повинен дотримуватися правил гігієни та безпеки, прийнятих при роботі з ветеринарними препаратами. Необхідно користуватися рукавицями. Забороняється палити. Після закінчення робіт руки слід ретельно вимити з милом. При потраплянні препарату на шкіру, слизові оболонки чи в очі промити великою кількістю проточної води.

Під час обробки тварин уникати потрапляння препарату на пошкоджену шкіру, в очі та на слизові оболонки. Після обробки обмежити маніпуляції з тваринами та протягом доби уникати потрапляння на оброблені ділянки шкіри води та миючих засобів. Якщо досягти цього не вдалося, варто провести повторну обробку, але не раніше ніж через 7 днів.

Після останнього застосування препарату забій тварин на м’ясо дозволяється через 14 діб.

Умови зберігання

В упаковці виробника, у темному місці за температури до +25 °С.

Після відкриття флакона препарат зберігати щільно закритим і використати протягом 2 місяців.

Термін придатності

2 роки.

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница