VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Ектосан-Пудра 60г

Код товару: 14731
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
4 848,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Бровафарма
Лекарственная форма: Порошок
Вид животных: Козы|Домашние декоративные птицы|Кролики|Крупный рогатый скот (КРС)|Собаки|Кошки|цыплята|Домашняя птица|Овцы|Птицы|Лошади|Свиньи

Опис товару


Опис

Эктосан-пудра®
Опис
Дрібнодисперсний порошок сірувато-білого кольору з легким приємним специфічним запахом.
Склад
1 г препарату містить діючу речовину:
альфациперметрин ? 5,0 мг.
Допоміжні речовини: композиція ефірних олій (лимона і троянди), сірка колоїдна, стабілізуючі компоненти, інертні наповнювачі (тальк дрібнодисперсний, карбонат кальцію).
Фармакологічні властивості
Эктосан-пудра®, до складу якої входить синтетичний піретроїди альфа-циперметрин, є контактним инсектоакарицидом, вражаючим периферичну нервову систему комах і кліщів на всіх фазах їх розвитку (личинка, імаго).
Препарат Эктосан-пудра® ефективно діє проти ектопаразитів тварин і птиці, а саме:

пухоїдів (сімейство Мenoponidae), перьеедов (сімейство Philopteridae), волосоїдів (сімейство Trichodectidae);
кровососних комах: вошей (сімейства Наеmatopinidae, Holopeuridae, Linognathidae); кровососками (сімейство Hyppoboscidae); мух (сімейство Muscidae), бліх (ряд Siphonaptera); клопів, тарганів;
паразитоформные кліщі (сімейства Argasidae, Dermanyssidae, Ixodidae);
личинок підшкірного овода великої рогатої худоби (Hipoderma bovis, H. lineatum) та овечого овода (Oestrus ovis);
личинок та статевозрілих фаз синьо-зелених і сірих м'ясних мух (сімейства Calliphoridae, Sarcophagidae) і жуків-чорнотілок (Alphitobius diaperinus).

Эктосан-пудра® помірно токсичний для теплокровних тварин і птахів. Належить до ІІІ класу токсичності (при оральному введенні в шлунок LD50 для білих щурів > 1800). Токсичний для риб і бджіл.
Застосування
Профілактика і лікування великої рогатої худоби, овець, кіз, коней, свиней, кролів, собак, котів, птиці (курей, гусей, качок) при ураженні ектопаразитами:

літаючими кровососными комахами (слепнями, комарами, мошками та іншими видами гнусу), блохами, мухами;
аграсовыми, гамазоидными і іксодовими кліщами, а також збудниками інших эктопаразитозов, чутливих до препарату Эктосан-пудра®.

Дезінсекція і дезакаризация тваринницьких приміщень, пташників, клітин, будок та інших місць утримання домашніх тварин.
Дозування
З лікувальною метою препарат використовують переважно методом індивідуального опудрювання тварин із розрахунку 100?200 г/гол для великих тварин і 20?50 г/гол для дрібних тварин. Препарат наносять тонким шаром на спину від голови до кореня хвоста, на підгруддя і внутрішні ділянки кінцівок у тулуба. Препарат наносять за допомогою щітки чи легко втирають в шкіру проти шерсті.
Повторну обробку тварин проводять через 7?14 діб.
З профілактичною метою препарат наносять в дозі, яка у 1,5?2 рази менше лікувальною. Для отримання стійкого репеллентного ефекту обробку тварин проводять кожні 3?4 доби протягом усього періоду загрози виникнення эктопаразитозов або нападу гнусу.
Обробку пташників у присутності птиці проводять з допомогою аерозольного генератора холодного туману (типу PORT-423-Р) зі спеціальною насадкою або інших моделей порошкових розпилювачів. При одноярусному розміщення клітин препарат застосовують з розрахунку 10 г/м2 приміщення та додатково збільшують на 10% на кожен додатковий ярус.
При індивідуальній обробці курей, препарат в дозі 5?7 г на голову наносять навколо місць випадання пір'я, біля клоаки, а також під крила.
З профілактичною метою в місцях, захищених від опадів, облаштовують місця для «купання» птахи, які заповнюють сумішшю: сухий пісок (або крейда) – 4 кг, рослинна зола – 1 кг і Эктосан-пудра® – 100 р.
Протипоказання
Не обробляти самок з підсисним молодняком і молодняк птиці до 10-тижневого віку.
Застереження
Персонал, який працює з препаратом, повинен дотримуватись основних правил гігієни та безпеки, що прийняті при роботі з ветеринарними препаратами.
Не допускати контакту препарату зі шкірою рук. Обробку тварин проводити в добре вентильованих приміщеннях. При обробці тварин необхідно користуватися засобами захисту органів дихання, шкіри і слизових оболонок, очей (халатом, шапочкою, гумовими рукавичками, гумовим взуттям, захисними герметичними окулярами, респіратором та ін).
Після закінчення роботи обличчя та руки необхідно вимити водою з милом. При випадковому попаданні інсектициду на шкіру його необхідно зняти ватяним тампоном і ретельно промити уражену ділянку водою з милом, а при потраплянні препарату в очі необхідно негайно промити їх великою кількістю проточної води.
Форма випуску
Флакони з полімерних матеріалів 60 г
Зберігання
Препарат зберігають у сухому вентилированном темному, недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.
Термін придатності – 2 роки.

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница