VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Мастилекс шприц 10 мл INVESA (для лікування маститу)

Код товару: 3765
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
338,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: Bayer
Вид животных: Крупный рогатый скот (КРС)

Опис товару



Мастилекс, ІНВЕС, Іспанія — лікування маститів у період лактації (10 мл)

Антибактеріальний препарат для лікування маститів

Інструкція по застосуванню Мастилекса (Mastilex)

Лікарська форма: Масляниста суспензія білого кольору зі специфічним запахом для интрацистерального застосування.

Склад: 1 шприц-туба (10 мл) містить діючі речовини:

Цефалексину моногідрат 350 мг,

гентаміцину сульфат 25 мг,

наповнювач д. к. до 10 мл.

Фармакологічні властивості: Препарат активний проти бактерій, що викликають мастити у великої і дрібної рогатої худоби.

Мастилекс – це комбінований препарат, до складу якого входять цефалексин і гентаміцин, які ефективно діють на грампозитивні та грамнегативні бактерії, такі як Streptococcus spp., Staphylococcus spp., E. coli, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae та інші, за винятком туберкульозної мікобактерії.

Дія Мастилекса обумовлено наявністю в його складі двох сильних антибактеріальних компонентів: цефалексину та гентаміцину, що володіють синергічним ефектом.

Цефалексин - антибіотик цефалоспоринового ряду - ефективно впливає на грампозитивні бактерії, має устойчивастью до бета-лактамаз.

Гентаміцин — антибіотик з групи аміноглікозидів-перешкоджає білкового синтезу бактерій, активно діє проти грамнегативних мікроорганізмів, а також підсилює дію цефалексину відносно грампозитивних мікроорганізмів. Препарат, завдяки молочнодисперсному наповнювача, після введення швидко розподіляється по молочній залозі, надаючи тим самим максимально ефективний вплив на патогенні мікроорганізми. Наповнювач сприяє відновленню эпителя молочної залози, пошкодженої в результаті мікробної діяльності. Мастилекс практично не всмоктується з молочної залози на органи і тканини організму, не піддається біотрансформації і виводиться практично в незмінному вигляді з молоком.

Показання до застосування: Застосовувати для лікування маститів великої та дрібної рогатої худоби в період лактації, а також для лікування хвороб слухового проходу у дрібних домашніх тварин.

Спосіб застосування та дози: Препарат вводити інтрацистернально великій рогатій худобі - 1 шприц (10 мл) на кожну хвору чверть вимені кожні 12-24 год, дрібній рогатій худобі (вівці і т. п.) - 0,5 шприца (5 мл) на кожну хвору чверть вимені кожні 12-24 год. Курс лікування - 3-4 дні.

Перед застосуванням препарату з хворих чвертей вимені здоюють молоко, потім після дезінфекції соска вводять вміст шприца в сосковий канал.

Після введення препарату чверть молочної залози масажують для рівномірного розподілу його по всій цистерні.

Собакам і кішкам препарат вводити інтрааурикулярно - 1-3 мл суспензії в слуховий прохід.

Перед лікуванням вичистити внутрішню поверхню вушної раковини. Після введення препарату промасажувати вухо для кращого розподілу препарату. За необхідності повторити лікування через 24 години.

Протипоказання: Не застосовувати тваринам із підвищеною чутливістю до гентаміцину та антибіотиків цефалоспоринового ряду.

Застереження: Можливо почервоніння в місці введення. Не рекомендується застосовувати одночасно з іншими препаратами, які вводяться в молочну залозу.

При захворюваннях нирок і при тривалому лікуванні можлива ниркова недостатність.

Побічні дії: При дотриманні рекомендованих доз не спостерігаються.

Особливі вказівки: Молоко, отримане від тварин у період лікування Мастилексом зі здорових часток вимені, може бути використане після кип'ятіння для годівлі тварин. Застосування молока для харчових цілей допускається через 5 днів (10 дійок) після останнього застосування препарату. До зазначеного терміну молоко згодовують непродуктивним тваринам або утилізують.

М'ясо використовується без обмежень.

Форма випуску: Упаковка, що містить 4 або 24 шприц-туби по 10 мл.

Зберігання: Сухе темне місце за температури від +5°С до +25°С. Термін придатності - 3 роки.

Виробник: ІНВЕСА (INVESA), Іспанія

Упаковка: шприц 10 мл

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница