VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Пропіленгліколь, 5 л

Код товару: 4356
Наявність:
В наявності
Ціна :
1 700,00 грн./шт
Кількість:
  
Характеристики товару:
Бренд: КИТ
Лекарственная форма: Раствор
Вид животных: Крупный рогатый скот (КРС)
Объем (л): 5

Опис товару

Механізм дії

У перші 100 днів лактації молочний худоба страждає від нестачі енергії. Більше 50 % усіх високопродуктивних корів хворіють на кетоз внаслідок енергетичного дефіциту раціонів, тому що на утворення молока потрібна велика кількість глюкози. Пропіленгліколь включається в попередню стадію утворення глюкози, при цьому зменшується дефіцит метаболічної енергії, що благотворно впливає на стан здоров'я тварини.

Показання

Призначений для підвищення удою та вмісту жиру та білка в молоці, має антисептичну властивість. Молочна продуктивність збільшується на 3-4 літри на день.

Скорочує тривалість обслуговування – періоду, сприяє підвищенню запліднюваності.

Поповнює нестачу енергії в раціоні лактуючих корів і тому може використовуватися як засіб для лікування та профілактики кетозів. Енергетична цінність 1 кг. становить 2700 ккал або 11,3 кДж обмінної енергії.

Використовується для підтримки та збільшення рівня глюкози в крові, особливо у лактуючих корів.

Дозування, спосіб застосування

Молочні корови – 225 г на голову за 2 тижні. до отелення і 4-6 нед. після отелення.
М'ясна худоба – 2-4% для збільшення енергетичної цінності корму.

Пропіленгліколь можна вводити в премікс, змішувати з кормами, давати індивідуально шкірній тварині.

Суха форма – для профілактики та лікування легких форм кетозів, особливо ефективно 10-14 днів після отелення по 500-800 гр.

Рідкий пропілен застосовують також важко хворим тваринам у будь-якій стадії лактації за схемою:

за 2-3 тижні до отелення сухий пропілен 200-250 гр/гол/добу, перші 1-3 дні після отелення рідкий пропіленгліколь примусовим вливанням (краще у суміші з глюкозою (300-500 г), витаминолом (40-60 г) хлористим кальцієм (200-400 мл 10%), з 2-4 до 10 днів - 600-800 г сухого пропіленгліколю, поступово знижуючи норму до 20-30 днів до 250 г.

При нормалізації фізіологічного стану немає необхідності в застосуванні.

Переваги

Швидко і повністю засвоюється у рубці.
Заощаджувати дорогі концентрати, маючи високу енергетичну цінність.
Зберігає баланс катіонів та аніонів в організмі.

Умови зберігання

У сухому та прохолодному місці (температурний режим до +25°С).

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница