VetZoo Інтернет магазин ветпрепаратів, зоотоварів та кормових добавок

Ветерелин 10 мл Сalier

Код товару: 901249
Наявність:
Немає в наявності
Ціна :
239,00 грн./шт
Кількість:
  

Опис товару

Опис : Прозорий безбарвний розчин.
Склад: 1 мл препарату містить діючу речовину : бусерелін-0,004 мг.(що еквівалентно 0,0042 мг. бусереліну ацетату ). Допоміжні речовини :бензиловий спирт, натрію хлорид, натрію дигідрофосфат, гідроксид натрію, вода для инъекций.
Фармакологічні властивості: ATC-vet класифікаційний код: QH01CA09 Гонадотропін-релізінг гормони. Бусерелін - пептид, синтетичний аналог релізінг гормону (РГ) лютенізуючого гормону (ЛГ) і фолікулостимулюючого гормону (ФСГ), таким чином, є аналогом гонадотропін-релізінг гормону (GnRH). Механізм дії Ветереліну пов'язаність язаний із фізіологічно-ендокринологічною дією гонадотропін-релізінг гормону. GnRH проходити через гіпоталамус портальні судини гіпофіза та входити в його передню частку, де він індукує секрецію двох гонадотропних гормонів (ФСГ та ЛГ) в периферичній крові. Вони викликають дозрівання фолікулів в яєчниках, овуляцію і лютеїнізацію в яєчнику. Після внутрішньовенного введення бусерелін швидко розкладається: період напіврозпаду становить від 3 до 4,5 хвилини у щурів та 12 хвилин у морських свинок. Бусерелін накопичується в гіпофізі, печінці та нирках. В печінці і нирках речовина розкладається під дією ферментів на дрібні пептидні фрагменти з незначною біологічною активністю. Основним шляхом виведення являється січа.
Застосування: Коровам: Для індукції апоптозу овуляції та лікування її затримки. Лікування (подолання) патологічного анеструсу. Лікування фолікулярних кіст з наявністю або без симптомів німфоманії. Покращення рівня запліднення яйцеклітини при штучному заплідненні, а також після синхронізації еструс з аналогом PGF2а. Результат може так чи інакше залежати від умов запліднення. Свиням, свиноматкам-первісткам:Для індукції апоптозу овуляції після синхронізації еструсу з аналогом прогестагену (альтреногест) з метою здійснення штучного осіменіння. Кобилам: Стимуляція овуляції і, таким чином, синхронізація овуляції безпосередньо перед спарюванням. Лікування фолікулярних кіст з наявністю або без симптомів німфоманії. Самок гризунів: Покращення рівня запліднення яйцеклітини та стимуляція овуляції при після родовому заплідненні.
Дозування: Великій рогатій худобі, коням та гризунам рекомен-дованих внутрішньом'язовий спосіб введення, але також можна вводити внутрішньовенно або підшкірно. Свиням рекомендовано вводити внутрішньом'язово, але також можна вводити внутрішньовенно.

Вигляд тварин

Показання

Бусереліну мг/на тварину

Ветерліну мл на тварину

Корови

Лікування (подолання) патологічного анеструсу

20

5

Індукція овуляції

20

5

При затримці овуляції

10

2,5

Покращення рівня запліднення яйцеклітини при штучному заплідненні, а також після синхронізації еструсу з аналогом PGF2а для синхронізації еструсу у корів, відповідно до 10 денного режиму осіменіння, бусерелін потрібно вводити на 0-й день, наступна ін'єкція PGF2a на 7 день, та друга ін'єкція бусереліну — на 9день, відповідно до згаданого дозування.

10

2,5

Лікування фолікулярних кіст з наявністю або без симптомів німфоманії

20

5

Кобили

Лікування фолікулярних кіст з наявністю або без симптомів німфоманії

40

10

Стимуляція овуляції і, таким чином, синхронізація овуляції безпосередньо перед спарюванням.

40

10

Свиноматки, свиноматки-первістки

Для індукції апоптозу овуляції після синхронізації еструсу з аналогом прогестагену (альтреногест) з метою здійснення штучного осіменіння. Вводити потрібно на 115-120 годину після закінчення синхронізації з прогестрагеном. Одноразове штучне осіменіння повинно проводитись на 30-33 годину після введення Ветереліну.

10

2,5

Гризуни

Покращення рівня запліднення яйцеклітини

0,8

0,2

Покращення рівня запліднення яйцеклітини та стимуляція овуляції при після родовому заплідненні.

0,8

0,2

Препарат вводити однократно Рекомендовано набирати з флакона максимум 20 разів.
Протипоказання: Не застосовувати тваринам з відомою гіперчутливістю до складників препарату.
Побічна дія: Немає.
Особливі застереження при використанні: Лікування аналогами GnRH є тільки симптоматичне; основні причини розкладу фертильності не можуть бути усунуті цим лікуванням. Використання продукту всупереч даним рекомендаціям може призвести до утворення фолікулярних кіст, які можуть негативно впливати на запліднення і продуктивність
Використання під час вагітності, лактації: Обмежень не встановлено.
Період виведення ( каренції ): м'ясо та субпродукти : 0 днів. Молоко 0 днів.
Застереження для осіб і обслуговую чого персоналу: Унікати контакту препарату зі шкірою та слизовими оболонками. При випадковому попаданні препарату в очі або на шкіру необхідно змити його великою кількістю води. Мити руки та незахищені ділянки шкіри після використання з водою та милому, так як аналоги GnRH поглинаються шкірою. Вагінті жінки повинні унікати контакту з препаратом, так як при дослідженнях на лабораторних тваринах, препарат виявився ембріотоксичним. Обережно вводити препарат, щоб уникнути самоін'єкції . При самоін'єкції препаратом необхідно звернути за медичною допомогою, маючи при собі листівку-вкладку препарату.
Форма випуску:Прозорі скляні флакони по 10 мл, з гумовою пробкою з бромбутолу та алюмінієвою капсулою з кільцем, яке відламується при відкриванні, блакитного кольору. Упаковка містить 5 флаконів по 10 мл.
Зберігання: Жінці темне, недоступний для дітей, місце за температури від 0 до 25 С. Термін придатності -24 місяці. Після першого відбору з флакону препарат необхідно використати впродовж 8 годин.

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта(отделение)
  • Самовывоз
  • Укрпочта Обязательно указывайте индекс
  • Повернення і обмін Відповідно до закону України «про захист прав споживачів» ви можете протягом 14 днів з моменту покупки повернути або обміняти товар, придбаний в магазині, за умови виконання всіх норм передбачених законом. Умови обміну / повернення товару належної якості стаття 9. Відповідно до закону України «про захист прав споживачів»: споживач має право обміняти непродовольчий товар належної якості на аналогічний у продавця, у якого він був придбаний, якщо товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном, кольором, розміром або з інших причин не може бути ним використаний за призначенням. Споживач має право на обмін товару належної якості протягом чотирнадцяти днів, не рахуючи дня покупки. споживач (термін вживається в такому значенні згідно статті 1. п.22 закону України «про захист прав споживачів») – фізична особа, яка купує, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, не пов’язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов’язків найманого працівника. обмін або повернення товару належної якості провадиться: якщо не використовувався; якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, ярлики; на підставі розрахунковий документ, виданий споживачеві разом з проданим товаром. умови обміну / повернення товару неналежної якості стаття 8. Згідно із законом України «про захист прав споживачів»: в разі виявлення протягом встановленого гарантійного строку недоліків споживач, в порядку та в строки, встановлені законодавством, має право вимагати безоплатного усунення недоліків товару в розумний строк. вимоги споживача, передбачених цією статтею, не підлягають задоволенню, якщо продавець, виробник (підприємство, що задовольняє вимоги споживача, встановлені частиною першою цієї статті) доведуть, що недоліки товару виникли внаслідок порушення споживачем правил користування товаром або його зберігання. Споживач має право брати участь у перевірці якості товару особисто або через свого представника.
Варіанти оплати
  • Наличный расчёт
  • Онлайн оплата
  • Наложенный платеж
Категорії
Контакти
  • VetZoo
  • Україна Вінниця, Вінницька обл. Винница